Bemutatkozás
Utolsó módosítás: 2015.10.15
Társaságunk, a Claim Controll Pénzügyi és Kárszakértő Kft. 2010. júniusában alakult. Fő tevékenységünk kárrendezési szolgáltatás nyújtása biztosítótársaságok és ügyfeleink számára, de gépjárművek értékének megállapításával, Casco és lakásbiztosítás megkötéséhez szükséges kockázatelbíráló szemlék elvégzésével is foglalkozunk.
Cégünk minden munkatársa a kárrendezés, kárasszisztencia területén sokéves tapasztalattal rendelkező szakember. Célunk, hogy mind ügyfeleink, mind szerződéses partnereink számára minőségi szolgáltatást biztosítsunk.
A biztosítási területen elismert cégcsoport tagjaként, a Claim Controll a hazai biztosítótársaságokkal kiemelt kapcsolatot ápol. A meglévő kapcsolatrendszer garantálja, hogy ügyfeleink bármilyen kárral kapcsolatos igényükre megfelelő és előnyös megoldást kapjanak.
A magas szolgáltatási színvonal egyik legfontosabb feltétele a korszerű informatikai és műszaki háttér. Társaságunk rendelkezik a kárszakértő szolgáltatás elvégzéséhez szükséges szoftverekkel és műszaki eszközökkel.
 

Tel: 06-1-225-4009
Fax: 06-1-225-4090
E-mail: info@claims.hu